''Miłość nie zna granic''
Pewnego wieczoru Adele spacerowała brzegiem rzeki. Ponieważ był wieczór zawyła (dowolną ilość razy). Na jej wycie odpowiedział Dexter. Adele nie znając go zapytała kim jest. Teraz rozmawiają (dowolny temat). Nagle Dexter znika. Adele zasmuciła się. Po chwili Dexter wrócił z kwiatem (dowolny kwiat), który wręczył Adele. Dexter pożegnał się z Adele. Następnego dnia Adele postanowiła go odnaleźć. Na drodze napotkała Hiromi, a ta wypytywała ją dokąd idzie. Gdy się dowiedziała nie chciała puścić Adele. Ta jednak uciekła i szukała dalej Dextera. Kiedy go znalazła ten wyznał jej miłość. Zawarli związek. Gdy wrócili do stada Vifo zauważył nieznanego mu wilka. Rzucił się na niego. Adele i Youi chciały go powstrzymać. Ten jednak nie dał się. Wziął Dextera na plecy i pobiegł z nim daleko. Za nimi biegła Adele. Gdy Vifo wreszcie się zatrzymał zrzucił 'ciężar' z pleców i nakazał nigdy nie pojawiać się więcej w stadzie. Adele odeszła ze stada. Po jakimś czasie jeden z wilków zachorował <Hiromi>. Nikt nie wiedział jak mu pomóc. Youi pognała po Adele. Ta odparła, że albo wraca do stada z Dexterem, albo wcale. Youi zaniosła wiadomość Vifo. Zgodził się. Zmęczona Youi zaniosła wiadomość Adele. We trzech wrócili do stada. Adele pomogła choremu wilkowi. Razem z Dexterem zostali w stadzie, jednak Vifo ciągle go obserwuje.
Potrzebne osoby:
Dexter ~ Rixa x3
Adele ~ RedStarPL
Hiromi ~ African Warlock
Youi ~ Conet
Vifo ~ KosmitkaPL
Chory wilk <Hiromi> ~ African Warlock
Stado wilków
Data ~ 25 lutego!
Pomysł na nazwę ~ RedStarPL
Pomysłodawca ~ RedStarPL
Korekta pomysłu ~ Rixa x3
Wiem, że fabuła była dziś (24.02.15r.), ale robimy ją od początku.
A kto miał pomysł na nazwę? ;-; No właśnie, ja! Dopisz to!
Psycho Moderatorka ;3
Ja też xD
Lewa Ręka Rixy ;3
Ehe, jak Hiromi ma zatrzymać, skoro to szczeniak, który (może) będzie przygarnięty przez alfę jak pozwoli Kosmi. A wgl. tyle osób coś robi, a ja jedną rzecz...
Ostatnio edytowany przez African Warlock (2015-02-23 19:12:16)
Psycho Moderatorka ;3
African Warlock napisał:
Ehe, jak Hiromi ma zatrzymać, skoro to szczeniak, który (może) będzie przygarnięty przez alfę jak pozwoli Kosmi. A wgl. tyle osób coś robi, a ja jedną rzecz...
Masz rację Hiromi jest mała i robisz prawie jedną rzecz.... chyba że byś zrobiła jeszcze jednego wilka tylko na fabułę i zgłosiła że Hiromi jest tym chorym wilkiem...
Lewa Ręka Rixy ;3
Albo po prostu zgłoszę się, że Hiromi zachorowała. ^^
A więc - zgłaszam się na chorego wilka.
African Warlock napisał:
Albo po prostu zgłoszę się, że Hiromi zachorowała. ^^
A więc - zgłaszam się na chorego wilka.
Okey, ta rola jest Twoja ;3